Key visual

Nyugdíjpénztári, valamint egészség- és önsegélyező pénztári számlainformációs rendszerTisztelt Ügyfelünk!


Alkalmazásunkat egy egyszerű regisztrációt követően tudja igénybe venni. A regisztráció folyamatáról az alábbiakban adunk tájékoztatást.

Ajánlott böngészők

Számlainformációs rendszerünk a következőkben felsorolt böngészőkön (vagy azok fejlettebb verzióin) működik megfelelően:

 • Internet Explorer 8+
 • Firefox 3.5+
 • Chrome 11+
 • Safari 4+

Javasolt képernyő felbontás:

 • 1024 x 768

Regisztráció

Tapasztalataink szerint a freemail és a citromail használata problémákat okozhat ügyfeleinknek a regisztráció alkalmával!

  Amennyiben tagja Egészség- és Önsegélyező Pénztárunknak, vagy Önkéntes Nyugdíjpénztárunknak, és az új információs rendszerünkbe még nem regisztrált kérjük, hogy a képernyő jobb oldalán a "Regisztráció / elfelejtett jelszó pótlása" gombra kattintson, majd az ott megjelenő adatlap pontos kitöltése után klikkeljen a "Mehet" gombra. Az Ön biztonsága érdekében az azonosításhoz szükséges megadni a következő adatokat:

  • Tagi azonosító (ha mind Egészség- és Önsegélyező Pénztárunkban, mind pedig Nyugdíjpénztárunkban rendelkezik tagsággal, úgy bármelyik azonosító megadásával érvényesnek tekintjük regisztrációját)
  • Születési dátum
  • Anyja neve
  • Adóazonosító jele
  • E-mail cím (egy e-mail címmel csak egy pénztártag esetében lehet regisztrálni)
  • Jelszó (minimum 8 karakter, amely tartalmazzon kis és nagy betűket valamint számokat)

  A regisztrációs adatok és az ellenőrző kód megadását követően, majd a "Mehet" gombra kattintva pár másodpercen belül Ön kap egy automatikus e-mailt, amelyben szerepel egy link. Erre a linkre kattintva lezárul a regisztrálás folyamata, és Ön azonnal láthatja tagságához kapcsolódó fontosabb adatait, egyenlegét, számlaforgalmát és letölthet bizonyos dokumentumokat.

  Bejelentkezés

  A jobboldali bejelentkezési űrlapon kérjük, adja meg a regisztrációnál beírt e-mail címét és a hozzá tartozó jelszavát, majd kattintson a belépés gombra!

  Elfelejtette jelszavát vagy új e-mail címmel kíván bejelentkezni?

  Amennyiben elfelejtette jelszavát vagy egy másik, új e-mail címmel szeretne bejelentkezni, akkor új regisztrációt kell ismételten végrehajtania a fentiek szerint!

  Még nem tagja Pénztárainknak?

  Ha még nem tagja Nyugdíjpénztárunknak, illetve Egészség- és Önsegélyező Pénztárunknak, akkor vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek valamelyikén vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.


› Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-1-429-1-429-es telefonszámon
› Írjon e-mailt az › nypenztar@allianz.hu vagy az › epenztar@allianz.hu címre
› Tekintse meg a Pénztár honlapját: › http://www.allianz.hu
› Központi ügyfélszolgálati irodánk címe: Budapest VIII., Könyves Kálmán körút 48-52.
v1.2.2
 © Allianz Hungária Nyugdíjpénztár 2014