Key visual

Nyugdíjpénztári, valamint egészség- és önsegélyező pénztári számlainformációs rendszerTisztelt Ügyfelünk!


Alkalmazásunkat egy egyszerű regisztrációt követően tudja igénybe venni. A regisztráció folyamatáról lentebb olvashat tájékoztatást.

Ügyfél-azonosítás

Felhívjuk pénztártagjaink figyelmét, hogy az Országgyűlés módosította "a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról" szóló 2017. évi LIII. törvényt, mely alapján az azonosítás elvégzésére nyitva álló határidő 2019. október 31-re módosult. Kérjük, tekintse meg Számlainfórmációs rendszerünkben, a "Pénztártag adatai" menűpontban ügyfél-azonosításának státuszát! Az azonosítás elvégzésének módjáról szóló információkat honlapunkon találhatnak.

  Regisztráció

  Tapasztalataink szerint a freemail és a citromail használata problémákat okozhat ügyfeleinknek a regisztráció alkalmával!

   Amennyiben tagja Egészség- és Önsegélyező Pénztárunknak, vagy Önkéntes Nyugdíjpénztárunknak, és az új információs rendszerünkbe még nem regisztrált kérjük, hogy a képernyő jobb oldalán a "Regisztráció / elfelejtett jelszó pótlása" gombra kattintson, majd az ott megjelenő adatlap pontos kitöltése után klikkeljen a "Mehet" gombra. Az Ön biztonsága érdekében az azonosításhoz szükséges megadni a következő adatokat:

   • Tagi azonosító (ha mind Egészség- és Önsegélyező Pénztárunkban, mind pedig Nyugdíjpénztárunkban rendelkezik tagsággal, úgy bármelyik azonosító megadásával érvényesnek tekintjük regisztrációját)
   • Születési dátum
   • Anyja neve
   • Adóazonosító jele
   • E-mail(egy e-mail címmel csak egy pénztártag esetében lehet regisztrálni)
   • Jelszó (minimum 8 karakter, amely tartalmazzon kis és nagy betűket valamint számokat)

   A regisztrációs adatok és az ellenőrző kód megadását követően, majd a "Mehet" gombra kattintva pár másodpercen belül Ön kap egy automatikus e-mailt, amelyben szerepel egy link. Erre a linkre kattintva lezárul a regisztrálás folyamata, és Ön azonnal láthatja tagságához kapcsolódó fontosabb adatait, egyenlegét, számlaforgalmát és letölthet bizonyos dokumentumokat.

   Bejelentkezés

   A jobboldali bejelentkezési űrlapon kérjük, adja meg a regisztrációnál beírt e-mail címét és a hozzá tartozó jelszavát, valamint minden belépésnél be kell írni a megfelelő mezőbe a felajánlott ellenőrző kódot, végül kattintson a belépés gombra!

   Elfelejtette jelszavát vagy új e-mail címmel kíván bejelentkezni?

   Amennyiben elfelejtette jelszavát vagy egy másik, új e-mail címmel szeretne bejelentkezni, akkor új regisztrációt kell ismételten végrehajtania a fentiek szerint!

   Még nem tagja Pénztárainknak?

   Ha még nem tagja Nyugdíjpénztárunknak, illetve Egészség- és Önsegélyező Pénztárunknak, akkor vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek valamelyikén vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

   Ajánlott böngészők

   Számlainformációs rendszerünk a következőkben felsorolt böngészőkön (vagy azok fejlettebb verzióin) működik megfelelően:

   • Internet Explorer 8+
   • Firefox 3.5+
   • Chrome 11+
   • Safari 4+

   Javasolt képernyő felbontás:

   • 1024 x 768

› Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-1-429-1-429-es telefonszámon
› Írjon e-mailt az › nypenztar@allianz.hu vagy az › epenztar@allianz.hu címre
› Tekintse meg a Pénztár honlapját: › http://www.allianz.hu
› Központi ügyfélszolgálati irodánk címe: Budapest VIII., Könyves Kálmán körút 48-52.
v1.2.4
 © Allianz Hungária Nyugdíjpénztár 2014