Key visual

Nyugdíjpénztári, valamint egészség- és önsegélyező pénztári számlainformációs rendszerTisztelt Ügyfelünk!


Alkalmazásunkat egy egyszerű regisztrációt követően tudja igénybe venni. A regisztráció folyamatáról lentebb olvashat tájékoztatást.

Ügyfél-azonosítás

Kérjük, tekintse meg Számlainfórmációs rendszerünkben, a "Főoldal" menűpontban ügyfél-azonosításának státuszát! Az azonosítás elvégzésének módjáról szóló információkat honlapunkon találhatnak.

  Mikor jelenik meg a befizetés az egyéni számlán?

  A befizetések egyéni számlán történő megjelenítéséről a Pénztár honlapján talál részletes tájékoztatást, amelyet innen érhet el.

   Regisztráció

   Tapasztalataink szerint a freemail és a citromail használata problémákat okozhat ügyfeleinknek a regisztráció alkalmával!

    Amennyiben tagja Egészség- és Önsegélyező Pénztárunknak, vagy Önkéntes Nyugdíjpénztárunknak, és az új információs rendszerünkbe még nem regisztrált kérjük, hogy a képernyő jobb oldalán a "Regisztráció / elfelejtett jelszó pótlása" gombra kattintson, majd az ott megjelenő adatlap pontos kitöltése után klikkeljen a "Mehet" gombra. Az Ön biztonsága érdekében az azonosításhoz szükséges megadni a következő adatokat:

    • Tagi azonosító (ha mind Egészség- és Önsegélyező Pénztárunkban, mind pedig Nyugdíjpénztárunkban rendelkezik tagsággal, úgy bármelyik azonosító megadásával érvényesnek tekintjük regisztrációját)
    • Születési dátum
    • Anyja neve
    • Adóazonosító jele
    • E-mail(egy e-mail címmel csak egy pénztártag esetében lehet regisztrálni)
    • Jelszó (minimum 8 karakter, amely tartalmazzon kis és nagy betűket valamint számokat)

    A regisztrációs adatok és az ellenőrző kód megadását követően, majd a "Mehet" gombra kattintva pár másodpercen belül Ön kap egy automatikus e-mailt, amelyben szerepel egy link. Erre a linkre kattintva lezárul a regisztrálás folyamata, és Ön azonnal láthatja tagságához kapcsolódó fontosabb adatait, egyenlegét, számlaforgalmát és letölthet bizonyos dokumentumokat.

    Bejelentkezés

    A jobboldali bejelentkezési űrlapon kérjük, adja meg a regisztrációnál beírt e-mail címét és a hozzá tartozó jelszavát, valamint minden belépésnél be kell írni a megfelelő mezőbe a felajánlott ellenőrző kódot, végül kattintson a belépés gombra!

    Elfelejtette jelszavát vagy új e-mail címmel kíván bejelentkezni?

    Amennyiben elfelejtette jelszavát vagy egy másik, új e-mail címmel szeretne bejelentkezni, akkor új regisztrációt kell ismételten végrehajtania a fentiek szerint!

    Még nem tagja Pénztárainknak?

    Ha még nem tagja Nyugdíjpénztárunknak, illetve Egészség- és Önsegélyező Pénztárunknak, akkor vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az alábbi elérhetőségek valamelyikén vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

    Ajánlott böngészők

    Számlainformációs rendszerünk a következőkben felsorolt böngészőkön (vagy azok fejlettebb verzióin) működik megfelelően:

    • Internet Explorer 8+
    • Firefox 3.5+
    • Chrome 11+
    • Safari 4+

    Javasolt képernyő felbontás:

    • 1024 x 768

› Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-1-429-1-429-es telefonszámon
› Írjon e-mailt az › nypenztar@allianz.hu vagy az › epenztar@allianz.hu címre
› Tekintse meg a Pénztár honlapját: › http://www.allianz.hu
› Központi ügyfélszolgálati irodánk címe: Budapest VIII., Könyves Kálmán körút 48-52.
v1.2.3
 © Allianz Hungária Nyugdíjpénztár 2014